Brugskunst

Få dine kunstværker udstillet

Er du selv kunstner, og elsker du at lave ny kunst, men savner du at få dem udstillet, så andre kan kigge på dem, beundre dem, og måske endda få lyst til at købe dem, er det jo bare med at komme i gang med at arbejde på at få dem udstillet. Det behøver ikke at være svært at få sine kunstværker udstillet, det handler bare om at gå til det på den rette måde. Og hvis der ikke er nogen andre, der gerne vil udstille dine billeder, må du jo gøre noget for at udstille dem på egen hånd.

Du finder sorte plissegardiner her.

Snak med lokale gallerier

For at komme i gang kan du jo vælge at tage en indledende kontakt til de gallerier og udstillinger, der ligger i nærheden af, hvor du bor. Hvis du er heldig, kan det jo være, at de er klar på at tage et par af dine værker ind. Har du aldrig snakket med dem om det før, kan du jo heller ikke vide, om det er noget for dem eller ej. Det finder du kun ud af på en måde, og det er ved at rette henvendelse til dem og spørge om muligheden for at udstille dine værker.

Gå sammen med andre kunstnere

Hvis du ikke har et galleri eller lignende i din egen by, kan det jo være, at du skal i gang med at oprette et. Har du ikke selv nok værker til at lave en hel udstilling, er det jo oplagt at gå sammen med andre kunstnere i din by, der også har svært ved at få udstillet deres ting, og lave en fælles udstilling for jer selv. Så kan I på den måde dele regningen med hinanden, og forhåbentlig er der gode chancer for, at I sammen kan lokke mange gæster til.

Find det perfekte sted

Når du skal lave en udstilling, handler det jo langt hen af vejen også om at finde det helt perfekte sted. Det skal jo være et sted, hvor der er god vægplads til alle jeres værker, og så skal der være gode muligheder for at komme til og fra stedet. Så gerne så lokalt som muligt, hvor der er også er muligheder for parkering. Så har du i hvert fald de mest optimale rammer for at lave en ganske fin udstilling for dine værker, også gerne sammen med andre lokale kunstnere.

Find de bedste alu persienner til lokalet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.