Blog

Ting du kan lave med dine venner før I tager på kunstmuseum

Det kan være meget morsomt af og til at tage på et kunstmuseum sammen med sine venner. Men hvorfor ikke forlænge den gode dag og lave noget andet før I tager hen på museet sammen?

I denne artikel kan du læse om nogle gode ideer til ting I kan lave sammen, før I tager på museum. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Få noget godt mad

Hvis museet er rigtig stort, kan man hurtigt få gået en del i løbet af dagen. Og hvis man ender med at gå rigtig meget, så skal man også have noget ordentligt mad i maven, som kan give én en masse energi.

Overvej derfor at få noget ordentligt mad sammen ved at fyre op under en Weber gasgrill og få noget lækkert saftigt kød sammen.

Hvis der er en vegetar iblandt jer, kan I også altid grille nogle grøntsager på spyd. Det smager rigtig lækkert og med hjælp af noget grilltilbehør kan I hurtigt få lavet noget lækkert mad, som kan give jer rigeligt med energi i et par timer. Det kan i hvert fald give jer nok energi til at rende rundt og få jer nogle gode timer på et museum sammen.

Del en øl sammen

Det er ikke optimalt at I bliver plørefulde, før I tager afsted på museum. Men det kan dog være en smule sjovere at kigge på moderne kunst, hvis man lige har fået en øl indenbords, før man tager afsted.

Alting virker lidt sjovere, når man lige har fået en enkelt en, så hvorfor ikke få en lille øl sammen midt på dagen, før I tager afsted? Dette giver jer også tid til lige at sidde ned og snakke sammen og eventuelt fortælle den anden, hvor I står henne i livet lige for tiden. Dette er en meget god ide at gøre, hvis I ikke har set hinanden gennem længere stykke tid og lige har brug for at ’catche up’.

Hvis I ikke har så meget lyst til at drikke midt på dagen, kan I også sagtens få denne samtale over en kop kaffe i stedet for. Eller måske er der en af jer der er tedrikker? Alternativt kan I også altid vælge nogle alkoholfri øl , hvis I ikke har lyst til at følge jer berusede midt på dagen.

Ting du kan lave med dine venner før I tager på kunstmuseum
Ting du kan lave med dine venner før I tager på kunstmuseum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.